Министър на Торите защити плащането на хиляди паунда в брой

...
Министър на Торите защити плащането на хиляди паунда в брой
Коментари Харесай

Торите защитават даването на човек на 3000 паунда в брой на данъкоплатците, за да лети до Руанда, след като това е обявено за загуба на пари

Министър на Торите отбрани заплащането на хиляди паунда в брой на данъкоплатците на несполучлив претендент за леговище, откакто той се съгласи да се реалокира в Руанда.

Правителството твърди, че решението на мъжа да се реалокира е победа за противоречивата скица за депортиране, само че критиците ги упрекнаха, че пилеят пари за трик. Бизнес секретарят Кеми Баденок сподели, че решението на неназования мъж би трябвало да бъде „ разгласено “.

Той одобри £3000 и държавното управление на Обединеното кралство ще субсидира разноските му за настаняване и живот през идващите пет години. Но госпожа Баденок твърди, че развиването потвърждава, че Руанда е безвредна страна.

Лидерът на торите сподели пред Times Radio: „ Най-лесните случаи ще бъдат първите. Мисля, че би трябвало да разтръбим за това, тъй като един от огромни причини за тази скица бяха, че Руанда не е безвредна страна и в действителност хората непринудено отиват там. “

И продължи да пази изхарчените пари, като сподели на Sky News: „ Няма разходи- безвъзмезден вид, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР