Месеци след диагностицирането на рака, Негово Величество крал Чарлз III

...
Месеци след диагностицирането на рака, Негово Величество крал Чарлз III
Коментари Харесай

Невероятното поклонение на крал Чарлз към принц Луи беше разкрито при първото излизане след диагнозата рак

Месеци след диагностицирането на рака, Негово Величество крал Чарлз III се върна в светлината на прожекторите и отдаде респект на принц Луи с вратовръзка T-Rex.

Възстановявайки своето място на обществената сцена във вторник, 30 април, 75-годишният монарх посети онкологичния център на болничното заведение Macmillan University College в Лондон с кралица Камила на разположение за дълго чакания си първи обществена изява, откакто разгласи, че е бил диагностициран с рак при започване на февруари.

Докато е там, крал Чарлз се среща с лекари и пациенти в опит да увеличи осведомеността за значимостта на ранната диагностика и въпреки да е привързан от фамилната традиция „ в никакъв случай не се оплаквай, в никакъв случай не обяснявай “, той свенливо се отвори за шока от неговата диагноза и остави кралските почитатели със сълзи в очите.

Но измежду вълнението, почитателите разгледаха облеклото на крал Чарлз и показаха цветната му вратовръзка с щампа на T-Rex. Ръсел Майърс беше в Лорейн тази сряда, 1 май, вдигайки капака на любовната симв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР