Човекът от Министерството на отбраната, който е направил грешка си

...
Човекът от Министерството на отбраната, който е направил грешка си
Коментари Харесай

Денков: Атаката срещу Тагарев не е заради поканите

" Човекът от Министерството на защитата, който е направил неточност си призна грешката и подаде оставка. Не е работа на министър Тагарев да изпраща предложения. Политическата офанзива против Тагарев няма общо с грешката направена от специалиста. Това съобщи министър председателят Николай Денков по отношение на това дали ще се сменят министри при идната през март ротация.

" Министърът на превоза също постоянно подложен на критика. Проверил съм му работата и се оправя добре със дилемите си ", сподели министър председателят.

Припомняме, че на Богоявление - 6 януари, се организира водосвет, проведен от Минситерството на защитата, като доста от народните представители не получиха публични предложения за събитието. Това провокира остра реакция първо от страна на ръководителя на Народното събрание - Росен Желязков, а по-късно и на други политически водачи.

" Смяната на министрите ще става, единствено в случай че двамата с Габриел сме съгласни, че не се оправят добре с работата си " това разяснява Денков по отношение на това дали ще се сменят министри при идната през март ротация.

Президентът е заинтригувана страна, по този начин разяснява Денков дейностите на Радев по-рано през днешния ден. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР