Човекът, който е заподозрян като пряко отговорен за нанасянето на

...
Човекът, който е заподозрян като пряко отговорен за нанасянето на
Коментари Харесай

Голямо разкритие! Стана ясно кой е намушкал българина в Скопие

Човекът, който е обвинен като директно виновен за нанасянето на тежката телесна щета на българския жител, е открит, само че към момента не е лишен от независимост и се търси. Прокуратурата продължава да подхваща дейности по застраховане на доказателства за цялостното изясняване на събитието. Това заяви бТВ, цитирайки управляващите в Република Северна Македония.

Основната прокуратура в Скопие внесе през днешния ден в Основния углавен съд Скопие предложение за установяване на обезпечителни ограничения против четири лица, против които е формирано произвеждане за присъединяване в случая в комерсиалния център „ Чаирчанка “, при който беше ранен български жител, споделят обвинителите.
-->
Има основателно съмнение, че лица на възраст от 28 до 32 години са взели участие във физическа разпра с почитатели на БФК „ Левски “, с което са направили закононарушение – Насилие по чл.386 ал.4 по отношение на ал.3 и алинея Наказателния кодекс.

Имайки поради всички условия към събитието, до което се стигна, когато българските почитатели с два автомобила минаха наоколо до търговски център „ Чаирчанка ” и първо влязоха в вербален спор с минувачи и жители, след което стопираха колите и излязоха от откакто словесният спор прерасна във физическа разпра с група жители, излезли от близките здания, прокурорът предложи няколко обезпечителни ограничения на обвинените: обвързване да се явяват от време на време на назначено длъжностно лице в ООС; Скопие, краткотрайно лишаване на документи за пътешестване, както и възбрана за посещаване на несъмнено място - спортни надпревари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР