Човек се ражда едва когато стане решителен. Решителността бележи на

...
Човек се ражда едва когато стане решителен. Решителността бележи на
Коментари Харесай

Вие се раждате едва тогава, когато станете решителни!

 Човек се ражда едвам когато стане съдбоносен. Решителността бележи на индивида. Тези, които живеят в колебливост, към момента не са станали хора. А в колебливост живеят милиони, те не могат да вземат никакви решения. Те постоянно разчитат на някого, някой различен би трябвало да реши вместо тях.

Но това е иго.

По този метод те вършат невероятно раждането на   душата си.

Решението би трябвало да идва от вътрешната страна, тъй като дружно с решителността идва цялостта на личността. И не забравяйте, че би трябвало да вземете някои решения; вземането на решения ще ви направи характерност.

Вземането на решения дава изясненост. И в случай че би трябвало да вземете значимо решение, в случай че това решение се отнася до значими неща в живота ви, тогава се ражда характерността.

Вие се раждате единствено когато рискувате, единствено когато проявявате храброст.

Всеки път, когато вземате решение, помнете: в случай че към този момент сте го взели, тогава го следвайте; в противоположен случай не вземайте решение, тъй като да вземете решение и да не го следвате е доста по-опасно от това да бъдете нерешителни.

Ще загубите убеденост в своятa същина.

Ще станете недоверчиви.

Но откакто вземете решение, считайте, че към този момент имате обвързване. Тогава без значение какво се случва, би трябвало да го извършите. Следвайте го с цялото си сърце, концентрирайте се дотолкоз, че да не се обърнете обратно. И в случай че съумеете да извършите това, ще почувствате, че яснотата идва към вас, че мъглата се разсейва и нещо кристализира, центрирайки се във вас. Способността за взимане на решения е от огромно значение и има огромен смисъл.

Ошо – Беседи по „ Тайната на златното цвете “ на Лу Цзъ

Ошо: Мислете, преди да пожелаете!

 

Бог извършва всичките ни фантазии и всичко, което получавате, е осъществяването на вашите лични стремежи. Не бива да обвинявате никого за нищо: вие сами сте поискали. И помнете, това е…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР