Човек преживява много неща в живота си - някои от

...
Човек преживява много неща в живота си - някои от
Коментари Харесай

Човекът, който бях, не оцеля

Човек претърпява доста неща в живота си - някои от тях го трансформират вечно. Когато се изправяме пред някое предизвикателство или тежка загуба, си мислим, че няма да имаме сили да продължим напред. Обаче продължаваме. Носим неподозирани сили у себе си, които се пробуждат при конфликта с изключителна житейска обстановка. Само че след сходен прелом няма по какъв начин да бъдем същите.

Ако някой ви каже, че е същият човек и не се трансформира, без значение от събитията в живота, не му вярвайте. Всеки, когато срещнем, ни трансформира. Всяко събитие ни учи на нещо. Всяка преживелица ни дава или лишава по нещо. Независимо дали го осъзнаваме, или не, хората се променяме.

Когато ви попитат по какъв начин сте оживели след тежко тестване от ориста, можете почтено да отговорите: " Човекът, който бях преди този момент, не оцеля. "

И това не е безусловно неприятно. Когато приемем живота си подобен, какъвто е - с всичко хубаво и неприятно в него, когато се помирим със ориста и реализираме естетика със себе си, тогава ще реализираме щастието.

Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР