Човек на Волен Сидеров изненада днешния пленум на БСП, който

...
Човек на Волен Сидеров изненада днешния пленум на БСП, който
Коментари Харесай

Човек на Волен изненада БСП.Какво казаха топ социалисти за кабинета

Човек на Волен Сидеров изненада днешния пленум на Българска социалистическа партия, който дефинира поддръжката на социалистите за кабинета на ИТН.

Георги Димов – някогашен деятел на партия „ Атака ” и лидер на листата й за евродепутати, взел думата за изявление и изумил пленума, описаха участници за „ Стандарт ”. Повечето членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия нямали визия за партийния трансфер на Димов. Оказало се, че той е част от гражданската квота в една от софийските листи на левицата. Така и не станало ясно в качеството си на какъв Димов участва на съвещанието. Висши социалисти се възмутили, тъй като Димов взе участие в съвещанието, а на него не са поканени протестиращите пред „ Позитано ”. Над 200 социалисти се събраха от сутринта пред партийната централа с искане за конгрес и отговорност за изборния неуспех.

„ Трябва да дадем сигнал, че сме настроени положително към договарянията за сформиране на държавно управление без ГЕРБ “, декларирал пред пленума Крум Зарков, научи още „ Стандарт ”.

„ Имайте поради, че в случай че Българска социалистическа партия се отдръпна от преговорния развой, то по този начин на процедура тя ще подсигурява основната роля на Движение за права и свободи за новото болшинство. Нека тази полемика през днешния ден завърши с явен знак, че ние избираме да има държавно управление, което да промени модела и да си дадем дума Националният съвет да се събере незабавно на идващия стадий, в който има резултат “, настоял Зарков.

Весела Лечева предизвестила сътрудниците си да бъдат деликатни в договарянията и да не позволяват Българска социалистическа партия да стане смокиновият лист на едно неразбираемо и подозрително ръководство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР