Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. А

...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. А
Коментари Харесай

Какво е готов да жертва Мъск, за да завладее Марс

Човек е толкоз огромен, колкото са огромни фантазиите му. А тези на Илон Мъск , които съумява да трансформира в действителност една по една, го изстреляха на върха на класацията за най-богатите хора на планетата.

Милиардерът обаче към момента не е постигнал най-голямата си фантазия - да засели Марс . Усилената работа по реализирането й не стопира, само че наподобява изисква освен доста разум, а и доста средства.

Притежаващият 188 милиарда $ Мъск е декларирал готовността си да се раздели с цялата благосъстоятелност , която има, в името на концепцията за колонизиране на Червената планета.
 Снимка 513367

Цитиран от Business Insider, той признава, че е решен да разпродаде цялото си недвижимо имущество и да даде толкоз пари, колкото е належащо, с цел да се реализира най-голямата му фантазия.

Подчертава също по този начин, че не има съвсем нищо, което може да монетаризира, с изключение на акциите на фирмите си, които го направиха най-богатия човек в света. А в случай че се наложи, е подготвен да продаде и дома си.

" Ако е доста натоварено в работата, аз просто дремя във фабриката или в офиса си " , споделя Мъск. Тъй като жена му и детето въпреки всичко също се нуждаят от заслон над главата си, той може да наеме нещо, в случай че му се е наложило да разпродаде всичко на свое име.

И изобщо не се съмняваме, че е подготвен да го направи, тъй като в последните години притежателят на Tesla и SpaceX се раздели с няколко парцела от всички, които има, оценени на обща стойност от 100 милиона $ .
 Илон Мъск, Марс, криптовалутите и те ли ще се употребяват на Червената планета
А по какъв начин ще плащаме на Марс, господин Мъск

И по какви правила ще тече животът там

И очевидно ще продължи да го прави, с цел да способства оптимално за заселването на Марс, което явно си е много скъпо начинание. Освен това, нищо чудно един ден и самият Мъск да бъде измежду жителите на Червената планета .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР