„Членството в НАТО се обявява като гаранция за сигурност и

...
„Членството в НАТО се обявява като гаранция за сигурност и
Коментари Харесай

Сидеров: Виждам признаци на подготовка за военни действия на Балканите

„ Членството в НАТО се афишира като гаранция за сигурност и мир, само че против кого? „ Има ли подготовка за военни дейности на Балканите и в Европа въобще? Виждам такива признаци .
Това съобщи ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и водач на Политическа партия „ Атака “ Волен Сидеров в разискванията по утвърждението на Протокола за присъединение на Северна Македония към НАТО.
„ Ще понижа малко патоса, тъй като политиката въпреки всичко не е лирика, а би трябвало да търсим съответните на практика изгоди за всяка страна “ , съобщи Волен Сидеров
" По комсомолски подхождаме и се радваме на присъединението на Северна Македония към НАТО. Не вършим сериозния разбор, какво тъкмо значи това. Членството в НАТО се афишира като гаранция за сигурност и мир, само че против кого? Длъжен съм да задам този въпрос, нагледали сме се на доста исторически обрати “, уточни той.
Кой е врагът , казано простичко? Какво прави НАТО на Балканите и какво ще прави? “, попита Сидеров. „ Има ли подготовка за военни дейности на Балканите и в Европа въобще? Виждам такива признаци “, разяснява водачът на „ Атака “.
Той попита още каква ще бъде ролята на Северна Македония в Северноатлантическия пакт на Балканите.
България призна първа Македония, само че за жалост това наше призвания не беше последвано от същинско съдействие . Имаше интервали на заледяване на връзките, на с пор за име, език и народност. Споровете не са заличени, не са изчезнали с подписването на Договора сред България и Македония “, разгласи Сидеров.
„ Ценностните системи са разказани в Новия завет и Корана, само че не и във военнополитически блок. Не може един боен блок да е ценностна система “, сподели още той.
Лидерът на „ Атака “ даде Анекса на партията към Договора с Македония на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.
" Предоставям анекс към Договора сред България и Македония, който не опонира на същността на документа, а го добавя. В анекса става дума за това, че двете страни ще се въздържат от всевъзможни спекулации и опити за отнемане, заграбване на исторически събития и персони, избрани като общи “, съобщи той.
„ Понякога се появяват разногласия за исторически имена и обстоятелства. С анекса въпросът се почиства. Така нашето съдействие може да бъде пълноценно и без противоречиви моменти “, уточни водачът на „ Атака “.
„ Ние сме изрично за другарски и добросъседски връзки със Северна Македония. Хубаво е те да включват и икономическо съдействие и културно такова “, изясни Волен Сидеров.
Искаме Никой в Северна Македония да не се тормози по никакъв метод, когато каже, че е с българско съзнание. Моите сътрудници знаят добре, че този въпрос съществува “, сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР