Членовете на постоянна комисия Финанси и бюджет“ към Общински съвет

...
Членовете на постоянна комисия Финанси и бюджет“ към Общински съвет
Коментари Харесай

Общината готова да отпусне средства за довършването на салона на СУ Найден Геров

Членовете на непрекъсната комисия „ Финанси и бюджет “ към Общински съвет Варна поддържаха през днешния ден предлагането на ръководителя на ОбС-Варна Тодор Балабанов Община Варна да обезпечи средства за завършването на физкултурния салон на VII СУ „ Найден Геров “, ако Министерството на младежта и спорта, в качеството си на възложител на обекта, не предприеме дейности за привършване на строителството.

Към момента физкултурният салон на едно от огромните учебни заведения във Варна не може да бъде въведен в употреба, по тази причина е неотложно предприемането на незабавни дейности, с цел да може от идната образователна година децата да имат отговаряща на всички стандарти спортна база.

Припомняме, в очакване на този физкултурен салон са 1600 деца. Парите за построяването му, близо 1,2 млн. лева, са платени 100% предплатено ма компания „ Пи Ем Пи Варна “ ДЗЗД, само че все пак салонът остава незавършен.

Според публична информация от уеб страницата на Агенцията по публичните поръчки, договорът е преустановен заради изминал на 21.12.2021 период на деяние.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР