Членовете на екипажа на Международната космическа станция /МКС/ завършиха изолацията

...
Членовете на екипажа на Международната космическа станция /МКС/ завършиха изолацията
Коментари Харесай

Завърши изолацията на екипажа на МКС в руския сегмент на станцията

Членовете на екипажа на Международната галактическа станция /МКС/ приключиха изолацията си в съветския сегмент за търсене на приключване на въздух, заяви Роскосмос, представен от ТАСС.

"Екипажът на 64-а експедиция на МКС завърши интервенцията по отваряне на люковете и пристъпи към постоянна работа във всички сегменти на станцията ", се споделя в известието.

От съветското галактическо ведомство прецизираха, че данните за атмосферното налягане в МКС са били предадени на експертите на Земята.

Групата за ръководство на полети на МКС проучва постъпилата информация, с цел да дефинира степента и вероятното местоположение на приключването на въздуха и неговия размер. Контролът на налягането в американския сегмент е протекъл при изключена служебна инсталация и апаратурата за потребен товар. Възможно е течът да поражда при включването на тези принадлежности, предава Българска телеграфна агенция.

По време на изолацията си в съветския сегмент космонавтите Анатолий Иванишин, Иван Вагнер и американският астронавт Крис Касиди са имали достъп до модулите "Заря ", "Звезда ", "Поиск ", до товарния транспортен съд "Прогрес Министерски съвет " и до пилотирания "Союз Министерски съвет ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР