Членове на социалистическата партия и симпатизанти от цялата страна се

...
Членове на социалистическата партия и симпатизанти от цялата страна се
Коментари Харесай

БСП събира социалисти от цялата страна на Бузлуджа

Членове на социалистическата партия и симпатизанти от цялата страна се събират през днешния ден на историческата поляна под връх Бузлуджа за обичайния Национален събор на левицата, където Българска социалистическа партия ще означи 132 години от Бузлуджанския конгрес и от основаването на проведено социалистическо придвижване у нас под мотото “Бузлуджа за мир ”.

Националният политически протест, който се чака да събере членове и симпатизанти на партията, посетители от политически обединения и юношески организации, ще вземат присъединяване фолклорни и самодейни сформира от цялата страна, които ще показват българското песенно благосъстояние, показват от партията. Ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.
-->
След приключването на събитието на историческата поляна социалистите ще посетят връх Шипка, където ще поднесат венци и цветя пред Паметника на свободата в символ на респект към българските опълченци и воините, отдали живота си за Освобождението на България.

Честването на празника на левицата стартира през вчерашния ден в Стара Загора с конференция на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия на тематика “Иновации и стартъпи в локалната власт ”.

Във връзка с провеждането на събора от 8:00 до 12:00 часа през днешния ден ще бъде лимитирано придвижването на моторни транспортни средства (МПС) коли над 3,5 тона по сектор от пътя Габрово – Шипка. Ограничението ще е за права от първокласния път сред км 155+197 (пресичането с общинския път за кв. „ Етър " ) и км 184+100 (участъка Габрово – Шипка), както и за панорамния път сред връх Шипка и връх Бузлуджа, от км 0+000 до км 12+213. Алтернативният маршрут за придвижване на МПС над 3,5 т ще е през Прохода на Републиката – път Велико Търново - Гурково. МПС ще се пренасочват от разклона за град Дебелец към Прохода на Републиката, прецизираха от АПИ. Локалният трафик в град Габрово, както и идващите от север и запад коли, ще се пренасочват по пътя през Трявна – Белица и Вонеща вода към пътя към Прохода на Републиката и назад.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР