Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов оттегля оставката

...
Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов оттегля оставката
Коментари Харесай

Тити Папазов за БНТ: Оставката е най-голямата ми глупост, обичам Стоилов като брат

Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов отдръпва оставката си. Наскоро той разгласи, че повече няма да е част от управлението на клуба. По-рано през днешния ден Папазов погаси 125 хиляди лв., които Левски заплати за разваления контракт с компанията „ Макрон “ за спортна екипировка.

Тити Папазов разгласи, че е взел заем, с цел да внесе сумата в касата на Левски. Той посочи още, че ще продължи да работи в името на „ синия “ клуб, дружно със притежателя Наско Сираков.

Баскетболният експерт не скри, че усеща треньора Станимир Стоилов като брат и не се сърди, че е бил придирчив всичко в клуба да бъде подредено. В медиите се появиха информации, че точно треньорът е поискал Тити Папазов да заплати въпросните 125 хиляди лв..

„ Човек като се изхвърля, би трябвало да си носи отговорността. Съжалявам, само че по този начин е трябвало да стане. Левски не е ощетен, което е най-важното. Аз това съм заречен в студиото на Sportal. Иска ми се „ синя “ България да разбере, че би трябвало да бъдем дружно, а не един против различен. 125 хиляди лв. преведох, колкото е задължението, с цел да не се усещам измамник. Делото беше заведено по контракт, който е подписан през 2019 година. „ Макрон “ има право на наказателна клауза от 50 хиляди евро “, показа Константин Папазов.

Баскетболният експерт разкри, че е взел заем, с цел да заплати сумата.

„ Поисках заем и бях толкоз откровен, че нямаше по какъв начин да не ми го дадат. Аз съм в най-тежкото си финансово положение, само че съм доста благополучен човек. Не съм доста кредитоспособен, с цел да ми дават банките заем. Имам по-голям проблем от тези 125 хиляди лв. и това е спасяването на баскетболния Левски. Тези 125 хиляди лв. не ги преглеждам като цифра, а като цената на моята дума “, сподели още Тити Папазов.

„ Подадената оставка беше може би по-голямата нелепост от тези пари. Имам най-малкото морално обвързване към Сираков. Ние сме почнали този тежък път дружно. Ние сме дружно от първия ден. От 20-40 дни преди той да получи акциите. Знам какъв брой огромен е залогът, той да стане притежател. Искам да се извиня на него, че под страсти подадох оставка. Той е единственият, който може да каже, дали мога да бъда част от Надзорния съвет на Левски, или не “, сподели още Папазов.

„ Мечтая го, мощно се надявам, един ден в тази календарна година да има заседание и собствеността да попадне в хора, които могат да създадат нещо в действителност. Наско Сираков сподели с името си, че един клуб може да бъде ръководен с огромно име и престиж, без да е паралия. Но бъдещето на Левски минава през други финансови параметри “, добави Тити Папазов.

“Оставката е тичане от отговорност, оставката не взема решение казуса. Въпреки че някои няма да са щастливи, само че ще бъда там и ще бъда най-верният и най-близкият човек на Сираков, какъвто съм бил постоянно “, посочи баскетболният експерт, като не пожела да назове съответно име кой е поискал той да напусне управата на клуба.

„ Станимир Стоилов е един извънредно обичан от мен човек, по тази причина ме е боляло. Аз го обичам като брат. Аз правя всичко безусловно, не мога да се дразня, че той е бил придирчив всичко в клуба да бъде подредено. Това, че той е претендирал от клуба да не бъде ощетен, не мога да го приема като засегнатост, че желае Левски да бъде добре. Били сме безпределно близки и не може по никакъв метод да продължава по този начин, тъй като мен ме боли. И двамата доста обичаме Левски “, сподели още Папазов.

Автор: Илиян Енев





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР