Членът на Американската асоциация на филмовите критиците в Лас Вегас

...
Членът на Американската асоциация на филмовите критиците в Лас Вегас
Коментари Харесай

Новият филм на Гай Ричи очаква критики заради украински бандити

Членът на Американската асоциация на филмовите критиците в Лас Вегас Колин Бигс в своя публикация за портала That Shelf предсказа вълъна от рецензии по адрес на режисьора Гай Ричи поради неправилния облик на украинците в новия му филм Operation Fortune: Ruse de Guerre („ Операция Форчън: Троянски кон “). Филмът бе сниман преди 2 години и бе планувано да излезе на екран напролет на 2022-ра. Тогава Ричи беше свикан да промени някои подиуми и да отстрани споменаването на националността на гангстерите. „ Отлагането на излизането на кино лентата от 2022-ра за 2023-та ненапълно смекчи казуса, само че отводът да бъде изменена националността на бандитите ще провокира рецензия “, отбелязва Бигс. По думите му, да бъдат оправени някои подиуми за една година не е било комплицирано, по тази причина е необичайно, че режисьорът е решил да не го прави.

През лятото на предходната година Daily Mail заяви, че премиерата на кино лентата е изместена, точно с цел да бъдат импортирани промени по отношение на упоменаването на националността на „ неприятните “.

В новата лента артистът Джейсън Стейтъм е в ролята на разузнавач на име Орсън Форчън. Вербуван от организация Five Eyes, с цел да предотврати продажбата на нови оръжейни технологии, той би трябвало да прихване куфарче, откраднато от Одеса. Проблемът е, че никой не знае какво съдържа куфарчето, кой го има или кой го желае. Ясно е само, че въпросният продукт е „ нещо доста гадно “, загатва кинокритикът Колин Бигс. Форчън на Стейтъм е отшелник, само че има достъп до най-хубавите оперативни служащи в света за тази акция… Хю Грант е в ролята на оръжеен необут милиардер.

Дали публиката ще желае да гледа филм за грандоман, който заплашва целия свят, е под въпрос, защото нахлуването в Украйна към момента е в груповата ни душeвност, разяснява Бигс.

В актьорския екип на кино лентата са още Обри Плаза, Джош Хартнет, Кари Елуис, Бъгзи Малоун и други Operation Fortune не е нещо, което да не сте виждали преди от Джеймс Бонд или даже „ Човекът от U.N.C.L.E. “. Филмът не е страховит, макар че и не претендира да бъде нещо друго с изключение на свежо положително превозване на времето, обобщава критикът Колин Бигс. От петък, 13-и януари, лентата е и на българските екрани.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР