Член на БСП критикува президента заради отношението му към партията.Шефът

...
Член на БСП критикува президента заради отношението му към партията.Шефът
Коментари Харесай

Член на БСП за президента: Никога човек не трябва да хапе ръката, която му е дала хляба

Член на Българска социалистическа партия подлага на критика президента поради отношението му към партията.

Шефът на Федерацията на потребителите в България инж. Емил Георгиев изиска с отворено писмо оставката на министъра на стопанската система Никола Стоянов.

" Това, което сътвори министърът на стопанската система, ни пристигна малко допълнително. Служебното държавно управление би трябвало да се въздържа от дейности, които може да се поясняват като политическа интервенция. Държавата нехае за правата на българските потребителите. Оставам с убеждението, че министърът прави политическа поръчка ", сподели той в предаването " Денят ON AIR ".

Според него егото на министъра е било наранено и поради това той е почнал политическа кавга.

Георгиев заприказва и за метаморфозата при президента Румен Радев. Според него левият гласоподавател е бил измамен при избора на президента за втория му мандат.

" Битката сред президента и водача на Българска социалистическа партия доста хора не могат да си я обяснят. Аз си изяснявам едно - в никакъв случай човек не би трябвало да хапе ръката, която му е дала хляба. Президентът беше изкаран от военните служби и беше изработен президент извънредно със съдействието на госпожа Нинова ", разяснява шефът на ФПБ.

" Знам по какъв метод се пробваха да разбият левия електорат. Сега той е задоволително умен. По-консолидиран е, в сравнение с предходните избори. От Българска социалистическа партия настоявахме Народното събрание да не се разпусне и да се сформира програмно държавно управление, а избори да има при започване на юни ", сподели още инж. Георгиев пред Bulgaria ON AIR.

" Очертава се тежка акция и насрещен конфликт с ГЕРБ, те са главните ни съперници. Ще се стремим към почтени избори. Вече сме подготвени с листите ", приключи той, пише 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР