Жена от Пловдив застана с името си и разказа от

...
Жена от Пловдив застана с името си и разказа от
Коментари Харесай

Жена от Пловдив: Екмекчиян щеше да ни блъсне с детето ми

Жена от Пловдив застана с името си и описа от първо лице за конфликта си Кристиан Екмекчиян, който провокира брутална злополука в центъра на града. Припомняме, че младежът почина на място в случая, само че и лиши живота на почтената Теодора Николова, имала злополучния шанс да се вози до него на предната седалка.

„ Преди към месец този юноша едвам не ме умъртви с детето ми. Със сина ми бяхме в колата. Щеше да ни отнесе и да стане огромно меле, тъй като индивидът доста бързаше. Грозната преживелица се разигра до Спортен комплекс ВСИ в Пловдив “. Профуча със същия джип, с който е станала и злополуката от онази нощ “, описа Милена Димитрова от града под тепетата.

Гражданката е разпознала починалия Кристиан Екмекчиян от фотосите, които се появиха в обществените мрежи малко след нещастието.

Във съдбовната нощ Кристиан кара лудо мощния си „ Рейндж Роувър “. До него е 21-годишната студентка Теодора. Зад тях са още двама младежи на същата възраст – момче и момче.

През нощта вали, само че мокрият път не тормози Екмекчиян. Той натиска крепко газта и за секунди развива гневна скорост. Според специалисти от КАТ студентът е карал с към 200 км./ч. Удря се в крайпътни дървета, всички от които са отсечени от удара. Джипът безусловно се разполовява на две. На място умира лидерът и неговата спътница Теодора Николова.

Другите двама пасажери са в сериозно положение. Те са в болница, в интензивно поделение. Състоянието на момичето е по-тежко. Криминалисти разясниха, че е цяло знамение, че въобще има оживели в злокобната злополука.

Междувременно стана ясно, че майката на Кристиан е служителка на КАТ в отдел „ Регистрации “. Бърза информация в Министерство на вътрешните работи след нещастието сподели, че младият водач е имал 16 нарушавания на пътя единствено за три години опит зад кормилото. Очаква се до дни да излязат резултатите от пробите за дрога и алкохол.

В града под тепетата описаха, че Кристиан мечтаел да си купи „ Ламбиргини “. Често карал и мощен „ Мерцедес “. В профилите му в обществените мрежи постоянно качвал видеа по какъв начин кара. Бил неприкрит познавач на скъпите возила.

Негов прочут го пита: „ Върви ли това AMG? “, на което младежът дава отговор „ Да, на ликвидиране “. Отговорът му пловдивчани дефинираха като черна и тъжна подигравка. И дърпане на дявола за опашката.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР