Читателски сигналОт няколко дни Галена отново се превърна в център

...
Читателски сигналОт няколко дни Галена отново се превърна в център
Коментари Харесай

Читател на HotArena: Галена удари дъното! Фука се с ботуши за 37 бона

Читателски сигнал

От няколко дни Галена още веднъж се трансформира в център на внимание. Певицата, която кумува с мъжа си Галин на сватбата на Фики и Гюлджан е не по-малко коментирана от самата младоженка.

Ето какво е впечатлило наш четец. Публикуваме текста на писмото, което ни изпрати без редакторска интервенция.

„ Галена удари дъното на положителния усет. Поп-фолк певицата парадира с доста скъпи ботуши за 37 хиляди лв.. Грозното парадиране пред народа с най-ниската междинна заплата в Европа раздразни почитателите на певицата. Според някои мнения певицата прекалява с афиширането на толкоз скъпи обувки и облекла като нито един път не е посочила добър образец като подари пари на деца в потребност.

„ С тези обувки мога да си изплатя жилището “, споделят други. „ Едва ли Галенчето би носила тези ботуши по тротоарите ни до най-близкия магазин да вземе самун “ и „ Тези ботуши би трябвало да вървят с защита “, бяха част от мненията.

Такива безвкусни перчения какво може да си купи за 37 хиляди лв. е чиста безсъдържателност и липса на връзка с действителността. Преди време на концерт на Пайнер Галена направи същия възторг с рокля за над 20 хиляди лв. “, написа нашият четец.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР