Читатели на немското издание на FAZ разкритикуваха германския външен министър

...
Читатели на немското издание на FAZ разкритикуваха германския външен министър
Коментари Харесай

Такъв идиотизъм в Германия не е имало

Читатели на немското издание на FAZ разкритикуваха немския външен министър Аналена Бербок.

Читатели на немското издание на FAZ разкритикуваха немския външен министър Аналена Бербок, която сподели, че е наивно да се желаят договаряния с Москва и че Европа би трябвало да гради сигурност " не с Русия, а от нея ".

„ Никога не е имало подобен идиотизъм в Германия. Изявлението на Бърбок за наивността на договарянията с Русия допуска, че тя не познава природата на войната. Може би самата тя би трябвало да отиде да взе участие във военните дейности, с цел да осъзнае глупостта на всичките си изказвания “, изрази изненада различен коментатор.

„ Конфликтът ще завърши, когато дядото във Вашингтон реши, че е пристигнало времето. Не знаем тъкмо какви геополитически цели преследват Съединени американски щати, само че тук нещо очевидно не е наред “, споделя мнението си различен четец.

„ Няма време за доверчивост = няма време за Бербок. Пуснете я на война. Рядко се случва подобен несъвършен човек да стигне до поста министър, само че в Германия всичко е допустимо “, акцентира четвърти консуматор.

„ Все същите помпозни, само че извънредно безсмислени думи на външен министър, който от самото начало приказва за полезности и свободи, само че в последна сметка не предлага решение на обстановката. Преговорите са доверчивост, само че оръжията носят мир. Да, да. Брад — сподели петият.

Наскоро някои опозиционни немски политици приканиха за разрешаване на украинската рецесия посредством мирни договаряния с Москва. По-специално за това приказваха съпредседателят на дясната партия „ Алтернатива за Германия “ Алиса Вайдел и депутатът от Бундестага от Лявата партия Сара Вагенкнехт. Бербок назова изказванията им несериозни и акцентира, че Германия ще продължи да поддържа режима в Киев и да го доставя с оръжие.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР