Чисто емоционално и малко грубо действие, но в никакъв случай

...
Чисто емоционално и малко грубо действие, но в никакъв случай
Коментари Харесай

Адвокатът на Григор, заплашвал военния министър: „Емоция е, не закана за убийство“

Чисто прочувствено и малко жестоко деяние, само че никога опасност за ликвидиране. 

Този коментар направи юристът на Григор Димов, който изпрати заплашителни послания на военния министър Тодор Тагарев. Днес съдът гледа мярката за неотклонение на Димов. 

Адв. Николай Тодоров отхвърли появилите се информации, че създателят на известието е писал от подправен профил. Не било правилно и че е осъждан.

" Той не се крие, има фотоси на дамата и децата. Оттам е изпратил известията в месинджъра на министър Тагарев ", изясни юристът. Той видял известията и бе безапелационен, че са малко груби, само че не може по никакъв метод да се интерпретират като закана за ликвидиране. Димов бил ядосан на дейностите, които държавното управление подхваща по отношение на войната в Украйна. 

" Просто споделя " ще гниете като кучета " и по този начин нататък. ”, конкретизира адв. Тодоров и настоя на Димов да бъде наложена най-леката мярка за неотклонение. 

Самият боен министър отхвърли да разяснява случилото се. " Нека си проверява, който си проверява. Видях едно известие, което се популяризира, само че то няма общо ", сподели Тодор Тагарев. 

Вчера в обществените мрежи се появи скрийншот от известие, за което се твърдеше, че е достоверното изпратено от Димов до Тагарев. 

Григор Димов бе задържан през вчерашния ден, а заканите били изпратени на 4 юли. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР