Чистенето на телефона е също толкова важно, колкото и почистването

...
Чистенето на телефона е също толкова важно, колкото и почистването
Коментари Харесай

Колко често трябва да чистите телефона и кейса си?

Чистенето на телефона е също толкоз значимо, колкото и почистването на други повърхности. Според разнообразни изследвания всеки човек ревизира телефона си приблизително 52 пъти дневно, тъй че дезинфекцията на вашето устройство сигурно не е непотребна.
Добре е да почиствате телефона и кейса си най-малко два пъти седмично. Разбира се, някой, който прекарва по-голямата част от времето си вкъщи, ще би трябвало да почиства телефона си доста по-малко, в сравнение с оня, който постоянно се вижда с други хора, пътува с градски превоз и посещава разнообразни места.
 Как да почистим телефона си елементарно и бързо Как да почистим телефона си елементарно и бързо
Знаете ли, че вашият мобилен уред е едно от най-мръсните неща, които докосвате, с изключение на с ръце, а и до лицето си? Обикновено хорат...
За да дезинфекцирате кейса на телефона, предлагаме първо да го почистите с повсеместен почистващ препарат или просто със сапун и вода. След като изсъхне, напръскайте с дезинфектант върху забрадка.
Вашият телефон, въпреки това, ще се нуждае от малко повече грижи. Като начало, не забравяйте да го изключите, преди да го почистите. Също по този начин избягвайте да пръскате почистващи препарати, аерозоли или разтвори с тежки химикали върху устройството. Помислете дали да не употребявате дезинфекциращи кърпички, с цел да унищожите бактериите, или просто микрофибърна забрадка. Това ще подсигурява, че няма да надраскате екрана на телефона. Нанесете лек пласт почистващ разтвор, който работи с вашата марка. Например телефоните на Samsung могат да се почистват с алкохол, стига да избягвате всички букси и отвори. При всички положения, в никакъв случай не пръскайте непосредствено върху телефона, без значение от модела.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР