Чичко Гугъл, вуйчо Гугъл – кой както по бащина или

...
Чичко Гугъл, вуйчо Гугъл – кой както по бащина или
Коментари Харесай

Седмицата: глутеновите реформи на Вуйчо Гугъл-Петков

Чичко Google, вуйчо Google – кой както по бащина или по майчина линия си го прецЕня, към този момент ни е най-близкият родственик. Свръх образован родственик! Както се разбра тия дни в „ по принцип “ една от интелигентните тв игри, когато участник реши да се обади за помощ от другар, който бил огромен експерт „ по Google “ – сиреч с Гугъла ляга, с него и става. Седи ни дори на диванчето в кухнята и даже едни елементарни пържени филии не можем да извъртим без него. Камо ли да вземем за пример свръх здравословна торта, че и безглутенова, по рецепта примерно на настоящата премиерска брачна половинка.

А! Та като се загатна премиерстване, и всичко си идва по местата. През миналата седмица Чичко Google беше нараснал във Вуйчо Гугъл-Петков (иначе ПростоКиро Петков). Я с глутен, я без, на който както му понася глутенът. Щото за едни – 99 на 100 от живеещите хора на земята, той, глутенът е изключително значим белтък, а за рехаво останалите е нетърпимост.

Само дето новият ни министър председател взе че скоростно се прецака набъбващоелекторално като топъл, набъбнал самун в „ нетърпим “. И по какъв начин не, като се захвана с изключително „ заветната “ цел на новата изпълнителна власт да реформира правосъдната през Google. Един тип Чичко Google да каже на Вуйчо Google по какъв начин да се отърват от неродствения им основен прокурор Иван Гешев, който им прецаквал прекомерно глутеново новия съвременен самун, дето към този момент го месят в действителност изцяло диетично – без нищо. Щото примерно какво е, в случай че не едно огромно нищо – кухо нещо, да идеш по премиерски при прокурорите със лист на „ баш корумпираните “ в страната, нарочени от роднината ти Google.

Или както по-меко го проучиха разните анализатори това посещение на Вуйчо Google в прокуратурата, да се отива със съединен лист „ от хора, взети от Гугъл “, е малко несериозно, изключително от страна на министър председател. И в този момент, цялата минала седмица с преход в новата, питането е (няма отговор дори и в Гугъл) ще ли има нещо ей по този начин, по-реално.

Ама не за тая пуста „ правосъдна промяна “, тя напълно очевидно дори и в Google, си е преливане от пусто в празно даже и в новата власт, дето пристигна за(на)кърмена с тая промяна. А за разните други неща, дето щъкат онлайн, освен из търсачките в интернет, и напълно нескрито могат да защъкат и по улиците, та право под прозорците на Вуйчо Google, нищо че е ангажиран да си хортува единствено с Чичко Google. Него примерно да пита по какъв начин да върже коня на инфлацията, оглупял освен поради прескъпия ток, и ошушкващ джоба даже и на най-упоритите изборни магарета. Тия същите, които обаче, в случай че и те се разскачат като коня и в техния джоб, и хоп – Чичко Google ще заяви на Вуйчо Google, че колкото и да е „ гугълен “, или таман поради това по този начин близко роднинство, му свършва предварително мандатът. Даже и без нови избори, а за какво не с ново държавно управление в границите на настоящия си парламент.

А дали Вуйчо Google отново ще му е министър председател или по-скоро не, ще каже Тате Румен Радев, тъй като даже и Чичко Google взе да знае, че нов „ бащин “ политпартиен план може да се появи с втория му президентски мандат. То и Бате Борисов току виж вземе и той да каже, откакто отново Чичко Google взе да нашепва по какъв начин никак не изключва опцията на Вуйчо Google да му се наложи да пре(за)говаря с Дядо ГЕРБ. А кой тогава ще Вуйчо? Е, това и Чичо не знае - към този момент.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР