ЧЕЗ Електро България“ АД напомня на своите битови клиенти, че

...
ЧЕЗ Електро България“ АД напомня на своите битови клиенти, че
Коментари Харесай

Срокът за заплащане на сметките за ток на ЧЕЗ Електро е 20 дни

„ ЧЕЗ Електро България “ АД припомня на своите битови клиенти, че срокът за възнаграждение на дължимата сума за употребявана електрическа енергия, след издаване на фактурата за ползване, е 20 дни.

Във всяка фактура за употребявана електрическа енергия, издавана от „ ЧЕЗ Електро България “ АД /отдолу на фактурата, в секция „ Важна информация “/ се съдържа информация за периодите за заплащане на дължимите суми.

При закъснение на заплащането на дължими суми за употребявана електрическа енергия клиентите на сдружението се уведомяват по телефон, е-поща или писмо на книжен притежател.

„ ЧЕЗ Електро България “ АД осведоми и със sms клиенти, пропуснали общоприетия период за заплащане на сметката. Регистрация за услугата може да се извърши посредством еднократен sms на номер 170077, със наличие цифрите на потребителския номер, който може да се откри във фактурата за електрическа енергия. Клиентът заплаща еднократно изходящото известие съгласно тарифния си проект, без нарастване на цената. След регистрация инспекцията на отговорности се прави с малко известие с текст „ smetka “ на 170077. Всички разноски по изпращане на информативните sms-и се поемат от „ ЧЕЗ Електро България “ АД. Услугата може да се съобщи и онлайн на www.cez.bg.

Всеки клиент на „ ЧЕЗ Електро България “ АД има избор по какъв начин да получава фактурата си за употребявана електрическа енергия – по пощата, на книжен притежател, до подаден от клиента адрес, като фактурите се доставят до 7 дни от тяхното издаване или по е-поща до подаден от клиента настоящ имейл адрес, след регистрация за услугата. Електронните фактури се доставят на имейла на потребителя до 24 часа след издаването им.

Информация, обвързвана с издаването и приемането на фактури, способи на доставка и благоприятни условия за заплащане, както и за заявяване на услуги потребителите могат да получат на телефонна линия 0700 10 010, уеб уебсайт www.cez.bg, имейл [email protected].

 

 

Пресцентър на „ ЧЕЗ Електро България “ АД

е-mail: [email protected]

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР