Четвъртият желаещ да заеме поста Светослав Бонапартов не е одобренТрима

...
Четвъртият желаещ да заеме поста Светослав Бонапартов не е одобренТрима
Коментари Харесай

Трима кандидати искат да оглавят ВиК - Русе

Четвъртият искащ да заеме поста Светослав Бонапартов не е утвърден

Трима са утвърдените претенденти за шеф на „ Водоснабдяване и канализация “ - Русе.

Както е известно, изпълняващият сега длъжността инж. Илиан Милев бе назначен до конкурс, какъвто към този момент е разгласен от Министерството на районното развиване и благоустройството.

За поста са подали документи четирима претенденти, от които са утвърдени трима – сегашният шеф Илиан Милев, основният счетоводител на ВиК - Русе Галя Влаева и предприемачът Константин Велев.

Светослав Александров Бонапартов не е утвърден заради открито противоречие на показаните документи с изискващите се минимални и характерни условия във връзка с професионалния опит (т. 1, писмен знак „ б “) от обявата.

Допуснатите претенденти би трябвало да разработят идея за развиване на комерсиалното сдружение за 5-годишен интервал на ръководство, след което ще бъде извършено събеседване.

Договорът за ръководство с определения претендент за шеф се подписва за период от 5 години. Месечното заплащане на шефа се дефинира при изискванията и реда на член 56 от Правилника за използване на Закона за обществените предприятия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР