Четвърти кръг от преговорите между Русия и Украйна започна днес,

...
Четвърти кръг от преговорите между Русия и Украйна започна днес,
Коментари Харесай

Започна четвърти кръг преговори Украйна-Русия. Този път онлайн

Четвърти кръг от договарянията сред Русия и Украйна стартира през днешния ден, заяви шефът на кабинета на Зеленски - Михаил Подоляк в своя Telegram канал. За разлика от предходните три срещи, този път диалозите се организират онлайн.

„ Преговори - четвърти кръг. За мира, прекратяването на огъня, незабавното евакуиране на войските и гаранциите за сигурност. Труден диалог “, написа политикът, оповестява РИА Новости.

По-рано член на украинската делегация на договарянията с Руската федерация, ръководителят на парламентарната секта на ръководещата партия „ Слуга на народа “ Дейвид Арахамия посочи, че договарянията сред страните ще се проведат сутринта на 14 март. в онлайн формат.

Същата дата беше посочена от прессекретаря на президента на Русия Дмитрий Песков.

След предходния трети кръг от договаряния украинската страна съобщи, че има " позитивно развиване " по въпроса за филантропичните коридори, само че към този момент няма резултати, които доста да подобрят обстановката в Украйна. От своя страна съветската делегация означи, че упованията от идващия кръг от договаряния с украинската страна не са се оправдали.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР