Четвъртата вълна на заразата от коронавируса в Италия достигна най-сериозната

...
Четвъртата вълна на заразата от коронавируса в Италия достигна най-сериозната
Коментари Харесай

В Милано носенето на маски на открито става задължително

Четвъртата вълна на болестта от ковид в Италия доближи най-сериозната си точка. Седемдневната заболеваемост в страната е 125 случая на 100 хиляди души население, разгласи здравното министерство, представено от ДПА.

Предишната седмица този индикатор беше 98 случая. В някои огромни градове се разисква да бъде въведено наложително носене на навън. Това условие влиза в действие от през днешния ден в центъра на Милано.

Положението е изключително тежко в Южен Тирол, където по-рано през седмицата районните управляващи стегнаха ограниченията с въвеждането на вечерен час в някои общини.
свързани новини5266на 05.11.20208921на 18.10.2020
И в област Фриули-Венеция Джулия, която граничи с Австрия, се регистрира висока заболеваемост. Регионът също е под опасност от стягане на ограниченията против коронавирус поради високия % на запълненост на интензивните отделения с пациенти със болестта.

Процентът на хоспитализациите и настаняване в интензивно поделение продължава да нараства в цялата страна (съответно с 8,1 и 6,2 процента). Снощи управляващите регистрираха за денонощие близо 13 700 новозаразени и малко над 50 смъртни случая.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР