Четиринадесети ден (от днес) мъж от Дупница е в неизвестност.

...
Четиринадесети ден (от днес) мъж от Дупница е в неизвестност.
Коментари Харесай

Янек Миланов липсва вече 14 дни

Четиринадесети ден (от днес) мъж от Дупница е в неопределеност. 43-годишният Янек Миланов е разгласен за общодържавно търсене на 1 август, откакто предната вечер е забелязан за последно да се качва в автомобил на собствен комшия. От прокуратурата са образували досъдебно произвеждане за похищение.

Янек Миланов живее и работи от години във Франция. Прибрал се в родния си град дни преди да изчезне безследно, оповестява Българска национална телевизия.

" Бил пред блока с другари. След 11 часа се качва в автомобил и оттогава е в неопределеност, нямаме никаква диря от него. Умолявам институциите, от които това зависи и могат да оказват помощ, дано да създадем всичко допустимо да бъде открит брат ми. Става дума за човешки живот ", съобщи пред националната телевизия братът на Янек.

Съседи на Янек също са обезпокоени и нямат пояснение за неговото изгубване. Описват го като добър човек.

За последната година Янек Миланов е подал 2 сигнала за посягане против дома и автомобила му в полицията в Дупница. Разследващите работят по разнообразни версии.

" Да отидем откъм гърба и дружно да забележим камъка, който към момента стои в изолацията на блока. Стрелба с въздушна пушка, 50-и диаметър, с която умерено може да се убие човек в неговия прозорец. И две или 3 похищения има над неговия автомобил ", сподели още братът на изчезналия.

Във връзка с изгубването на Янек Миланов от полицията са разпитвани очевидци, конфискувани са записи на охранителни камери в региона на случая, изработен е и обход на местности и обекти, които може да са свързани със случая.

От прокуратурата в Кюстендил обясниха, че се ревизират всички версии за изгубването на младия мъж.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР