Четирима са задържани за грабежа пред хипермаркет в Плевен Плевенската

...
Четирима са задържани за грабежа пред хипермаркет в Плевен Плевенската
Коментари Харесай

Четирима са задържани за грабежа пред хипермаркет в Плевен

Четирима са арестувани за грабежа пред хипермаркет в Плевен Плевенската прокуратура работи взаимно с полицията по четирима вероятни причинители на грабежа на огромна сума пари от инкасо автомобил пред един от магазините от веригата „ Кауфланд “ в Плевен.

Четиримата обвинени са арестувани за 24 часа като след приключването им следва прокуратурата да повдигне мярка Задържане под стража от 72 часа. Всичките са с престъпни досиета като двама от тях са и осъждани. Това стана ясно на брифинг в Окръжна прокуратура - Плевен.

„ Четиримата арестувани от МВР-Плевен са сред 30 и 35-годишни. Двама нападатели се насочат към паркиран инкасо автомобилна компания „ Вип Секюрити “ пред входа на магазин „ Кауфланд “ на улица „ Гренадирска “ - 119 в Плевен. Със мощ изхвърлят лидера на автомобила, който е бил самичък, влизат в автомобила реалокират го на гърба на хипермаркета, където до тях е дошъл автомобил с лидер и трансферират пари в колата на похитителите.

Междувременно грабежът е видян от жител наоколо на магазина и е уведомил посредством тел. 112 органите на реда от Първо РПУ-Плевен, след което са образувани екипи от чиновници на Министерство на вътрешните работи и е известен наблюдаващ прокурор “. Това описа пред медиите самият наблюдаващ прокурор Красимир Янчев.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР