Четирима са с повдигнати обвинения за извършени престъпления по време

...
Четирима са с повдигнати обвинения за извършени престъпления по време
Коментари Харесай

Четирима са с повдигнати обвинения за футболно хулиганство в Годеч

Четирима са с повдигнати обвинявания за осъществени закононарушения по време на футболна среща в Годеч. Това оповестиха от ОДМВР-София.

След привършване на дейностите по следствие, извършено от чиновници на РУ- Годеч, трима мъже са привлечени в качеството на обвинени за осъществени хулигански дейности, а четвърти- за породена телесна щета по време на футболна среща сред тимовете на Годеч и костинбродското село Безден през април т.г.

Обвинение за закононарушение по член 131, ал.1, т.1 и т.12 от Наказателен кодекс е повдигнато на 32- годишен престъпно проявен и осъждан гражданин на Банкя, предизвикал разкъсно- контузна рана в региона на главата на основния арбитър на дуела.

За осъществени непристойни дейности и отправени нецензурни и обидни реплики към тримата съдии на срещата са упрекнати 50- годишен престъпно проявен и осъждан от с. Безден и двама софиянци на 27 и 24 години, вторият също престъпно проявен.

С прокурорско разпореждане на четиримата обвинени е наложена мярка за неотклонение „ подписка “ и делото е завършено с мнение за съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР