Четирима полицаи във Великобритания арестуваха жена за това, че е

...
Четирима полицаи във Великобритания арестуваха жена за това, че е
Коментари Харесай

На Острова: Арестуваха жена, седяла на пейка

Четирима служители на реда във Англия арестуваха жена за това, че е " седяла на скамейка " на брега на морето, съгласно нейното твъредние. Видео за ареста пусна " Дейли мейл ".

На полицията е казано  да глобява нарушителите на ограниченията против коронавирус единствено след едно устно предизвестие, се споделя в отчети.

Служителите ще ще начисляват на хората санкция от 200 лири в случай че считат, че човек нарушава рестриктивните мерки и няма да се прибере вкъщи, когато бъде предизвестен един път.

Появявиха се фрагменти, показващи трима служители на реда, обграждащи жена, за която се твърди, че напуща дома си повече от един път дневно.

Няколко полицейски служби издадоха разпореждането в събота, защото лекарите споделиха, че натискът от ковид може да се утежни през идващите седмици.

Премиерът Борис Джонсън се ангажира да имунизира стотици хиляди хора дневно, с цел да може ограниченията да се разхлабят преди Великден.

Центровете за всеобща имунизация - ситуирани в Нюкасъл, Манчестър, Лондон, Стивънидж, Съри, Бристол и Бирмингам - могат да имунизират до четирима души в минута и ще работят дружно с кабинети за общопрактикуващи лекари и други, с цел да се опитат да реализират амбициозната цел на премиера.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР