Четирима народни представители от "Продължаваме промяната" напуснаха преждевременно парламента.В края

...
Четирима народни представители от "Продължаваме промяната" напуснаха преждевременно парламента.В края
Коментари Харесай

Депутат от ПП напусна парламента с пламенна реч, сравни се с Волов

Четирима народни представители от "Продължаваме смяната " напуснаха прибързано Народното събрание.

В края на изключително дългия пленарен ден националните избраници гласоподаваха оставките на икономиста Радостина Ценова, на програмиста Велико Минков, както и на сътрудниците им Иван Христанов, също икономист, и пловдивския ветеринар Христо Даскалов, заяви dir.bg.

Изненадващо един от тръгващите си депутати, 30-годишният Велико Минков от Исперих, пожела да държи тирада на изпроводяк от парламентарната естрада. Програмистът прочете фрагмент от книгата на Михаил Памукчиев "Срещи с Буров ", събрала интервютата с именития банкер.

"Мотивите за моята оставка са персонални ", сподели депутатът и цитира за какво Панайот Волов е бил един от четиримата най-велики българи за Буров. "Защото единствено той се отхвърли от поста си, от правата си, от славата, от суетата, когато го избират за основен деятел ", прочете младият народен представител.

След което още веднъж се обърна към народните представители в залата: "Моето име може да е Велико, само че моят случай не е на Панайот Волов. Но, в случай че имате опцията, бъдете велики българи! ", пожела от трибуната Велико Минков. След което изчака гласуването на оставката му на първия ред самичък, а значително депутати отидоха да го поздравят и да му свидлив ръката.

Депутатът от МИР Русе анонсира още на 11 декември, че ще гласоподава за държавното управление и ще напусне Народното събрание, тъй като счита, че ще бъде по-полезен за смяната отвън Народно събрание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР