Четирима души загинаха вследствие на проливните дъждове в германската провинция

...
Четирима души загинаха вследствие на проливните дъждове в германската провинция
Коментари Харесай

Загинали и изчезнали след наводнения в Германия

Четирима души починаха в резултат на проливните дъждове в немската провинция Рейнланд-Пфалц. Изчезнали са няколко индивида, откакто шест къщи се срутиха през нощта в региона на Шулд.

Ситуацията след бурите, засегнали западната част на , остава напрегната: Според полицията четирима души са починали в квартал Арвайлер в региона Айфел. Съобщава се за шест срутени къщи през нощта в региона на Шулд покрай Аденау. Според представител на полицията там са изчезнали няколко души. Много къщи са нестабилни и съществува риск да паднат.
 Германия има голям проблем с прането на пари Германия има голям проблем с прането на пари
От няколко години Германия води целенасочена битка против клановата престъпност. Постоянно се стига до зрелищни полицейски акции, при ко...

Ситуацията е извънредно тревожна, сподели представителят. Не е явен точният брой на изчезналите лица. Обявено е бедствено състояние, а няколко обитаеми места са откъснати от външния свят.

Спасителите не съумяват да доближават до всички места и в интервенцията са включени и хеликоптери, заяви „ Тагесшау ”.

Много хора са излезли по покривите на домовете си и би трябвало да бъдат избавени. В къмпинг „ Щалхюте ” къмпингуващите са се качили върху караваните си и чакат там помощ от управляващите.

Ситуацията е доста сериозна, съобщи регионалният админ Юрген Пфьолер и прикани хората да останат по домовете си и в случай че е належащо, да се качат на горните етажи.
 Германия отстранява рестриктивните мерки против COVID-19 за жителите на някои страни Германия отстранява рестриктивните мерки против COVID-19 за жителите на някои страни
Германското държавно управление доста смекчава рестриктивните мерки за идващи от Португалия, Англия, Русия, Индия и Непал, осведоми...

Силен дъжд и наводнения има и в Северен Рейн-Вестфалия. Ситуацията в Хаген е изключително напрегната и там също е оповестено изключително състояние. Гражданите, които живеят в непосредствена непосредственост до реки, са помолени да отидат в по-високите региони. Премиерът на Северен Рейн-Вестфалия Армин Лашет разгласи, че ще замине за Хаген, с цел да се запознае намясто със обстановката.

Проливните дъждове, които се изляха върху някои елементи на Германия и прилежаща Швейцария предизвикаха безпорядък и съществени вреди, напомня БГНЕС. От метеорологичната работа обявиха, че не се чака скоро бурите да правят отстъпка. Провинциите Саксония, Тюрингия, Северен Рейн-Вестфалия и Бавария бяха най-силно наранени от рисковите климатични условия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР