Четирима души се удавиха за ден по Южното Черноморие.Двама братячешки

...
Четирима души се удавиха за ден по Южното Черноморие.Двама братячешки
Коментари Харесай

Четирима души се удавиха за ден по Южното Черноморие

Четирима души се удавиха за ден по Южното Черноморие. Двама братя чешки туристи на 67 и на 71 години са се удавили в морето на плаж " Вая " край Иракли, оповестиха от полицията.

Сигналът е подаден към 11:40 часа през днешния ден. Установено е, че в морето е влезнал един от мъжете , който е почнал да се дави . Вторият мъж се е притекъл на помощ , само че и двамата са били повлечени от бурните води.

От полицията в Бургас оповестиха, че 10 минути по-рано е получено известие за случай на южния плаж в Несебър. Там в морето е открит умрял 73-годишен румънски екскурзиант, който по данни на брачната половинка му, бил със здравословни проблеми.

Още един случай е регистриран през днешния ден по Южното Черноморие. В морето на южния плаж в Приморско е намерено тялото на 59-годишен мъж от София. Вероятно и при този случай се касае за здравословен проблем, съгласно полицията.

Предстои да бъде направена аутопсия на умрелите , която ще откри аргументите, довели до съдбовния край, осведомиха от Министерство на вътрешните работи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР