Четирима души са откарани в болница след катастрофа между три

...
Четирима души са откарани в болница след катастрофа между три
Коментари Харесай

Жестоко верижно меле край Шумен: В една от колите бил шефа на полицията, общо четирима са в болница

Четирима души са откарани в болница след злополука сред три автомобила на изхода на Шумен, в региона на пети километър, съобщи Българска телеграфна агенция. В един от колите пътували шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи ст. комисар Георги Гендов и още двама управителни чиновници на полицията в регионалния град, оповестиха от пресцентъра ѝ.
Пътното произшествие е станало малко преди 10:00 часа. Водач на автомобил „ Фолксваген “ с русенска регистрация се движел от седми километър към Варна. На основния път лидер на лека кола „ Сузуки Вагон “ завил наляво, в посока Шумен, след което блъснал движещия се по път с преимущество фолксваген. След удара е блъснат и спрял на знак „ Стоп “ на изхода на Шумен лек автомобил „ Тойота “ с шуменска регистрация.
За оказване на помощ на потърпевшите са ориентирани три екипа на незабавна помощ. В шуменската болница са откарани четирима души, трима от сузукито и пасажер от фолксвагена. В автомобила „ Тойота “, в който са пътували шефът на ОДМВР – Шумен ст.комисар Георги Гендов, заместител – шефът комисар Пламен Тодоров и комисар Веселин Захариев, няма потърпевши. До идване на медиците управителните чиновници на полицията са оказали психическа поддръжка на потърпевшите. Те са откарани за обзор в шуменската болница, където е открито, че не са съществено потърпевши и нямат телесни повреди.
Водачите на трите автомобила са правоспособни. Тествани са за алкохол и опиати, пробите им са негативни, заяви още представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Ася Йорданова.
Пътното произшествие е единствено с материални вреди, леко ранени са петима души, а пътното платно е почистено, добави Йорданова.
Двама души са починали, а 15 са ранени при 11 тежки пътнотранспортни катастрофи в страната, регистрирани през миналото денонощие, оповестиха от Министерство на вътрешните работи на уеб страницата си по-рано през днешния ден.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР