Четири варианта за нов екоминистър обсъжда коалиционния съвет на управляващите

...
Четири варианта за нов екоминистър обсъжда коалиционния съвет на управляващите
Коментари Харесай

И Ревизоро в рулетката за наследник на Нено

Четири разновидността за нов екоминистър разисква съдружния съвет на ръководещите на следващия ден
И Ревизоро влезе в рулетката за правоприемник на ексминистъра на екологията Нено Димов. Той подаде оставка в петък, откакто бе задържан и упрекнат в умишлена занемареност поради водната рецесия в Перник.

Емил Димитров е правист и икономист. Голямото му преимущество е, че е родом от Перник. По времето на кабинета " Сакскобургготски " бе началник на организация " Митници ". В момента е народен представител от Шумен, определен с листата на патриотите.

С името на Емил Димитров - Ревизоро, разновидностите за нов екоминистър стават 4. Решението се чака да бъде взето във вторник, 14 януари 2019 година, на съдружен съвет. Предложенията по право са на Вътрешна македонска революционна организация, защото Министерство на околната среда и водите е квота на патриотите, в частност на войводите.

Първото име, което се завъртя още през уикенда, бе на настоящия заместител на Нено Димов -Николай Кънчев. Проблемът при него обаче е, че въпреки и зам.-министър на екологията по обучение е историк. В обединението считали, че това ще породи отрицателна реакция против него, тъй като сега всички чакат в стола на Димов да седне специалист, който да реши казуса с водата освен на Перник, само че и на други градове с пресъхнали кранчета на чешмите.

Вторият вид е дясната ръка на Красимир Карачаканов Искрен Веселинов. Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация е началник на парламентарната група на патриотите. Той е строителен инженер по специалност, има и юридическо обучение. От ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация настояват, че възможностите му са най-големи.

Въпреки това Борисов изказал концепцията си да предложения още веднъж в държавното управление екоминистъра от първия си кабинет Нона Караджова. Тя бе водеща договарянията по главата за околна среда при присъединението на България към Европейски Съюз. В последните седмици Караджова още веднъж се появи на обществено-политическа сцена със серия експертни мнения за водната рецесия. Тя неколкократно повтори, че моделът на ръководство на водния бранш у нас е тотално сгрешен и че новият закон за ВиК бранша, който към този момент се готви, би трябвало наложително да съдържа текстове за предварителна защита на сходни рецесии като тази в Перник.

Ако ГЕРБ упорства за влизане на Нона Караджова в кабинета обаче ще се наложи смяна на квотното систематизиране на министерствата, тъй като надали Вътрешна македонска революционна организация ще одобри Караджова за собствен представител. На „ Дондуков ” 1 обмисляли да предложат на Вътрешна македонска революционна организация Веселинов да поеме районното министерство на мястото на Петя Аврамова, чиято оставка Перник желае от началото на рецесията и която досега излиза суха от абсурда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР