Често сме толкова фокусирани върху това да запълним всяка минута

...
Често сме толкова фокусирани върху това да запълним всяка минута
Коментари Харесай

17 страхотни неща, които може да направите сами, без да ви е нужна компания

Често сме толкоз фокусирани върху това да запълним всяка минута от всекидневието си с други хора, че забравяме да прекарваме качествено време със самите себе си. Предполагам, това важи с цялостна мощ и за доста от вас, а истината е, че времето на усамотение е прелестен метод да презаредим батериите и да пренаредим в главата си. Затова е значимо да си го осигуряваме, най-малко понякога. 

Ето и няколко положителни хрумвания по какъв начин и къде да го създадем, и то по-възможно най-приятен метод.

Пътувайте сами. Когато пътувате с други хора, съвсем постоянно се постанова да вършиме взаимни отстъпки с това какво ще видите, къде ще отидете, какво ще вършиме или какво ще ядете. Пътуването сами, било то и до най-близкия град, ви обезпечава лукса да вървите със своята лична скорост и да видите всичко, което желаете. 

Отидете на утринна прожекция на някой тъжен  филм. Не се тормозете, че плачете или че сте сами в някой ъгъл. Никой не се интересува и няма кой да ви види. 

Отидете на вечеря в ресторант . Вземете книга със себе си и се потопете в света на вкусната храна и положителното четиво - какво по-хубаво от това? Опитайте се да устоите на изкушението и не поглеждайте към телефона си. Отделете, разгледайте менюто и си поръчайте всичко, което желаете, с ясното схващане, че никой различен няма да изиска да го опита.

Посетете някой музей. Вероятно множеството от вашите музейни визити досега включват преподавател, екскурзовод и група деца. Поставете си за цел да разгледате в детайли всеки един експонат в музея, като извършите своя лична интерпретация, друга от тази в осведомителната листовка.

Направете си СПА ден или масаж. Може да вземем за пример да отидете на парна баня.

Отидете в някоя книжарница и се изгуб е те в нея. Позволете си да прекарате часове в разглеждане на другите жанрове книги. Харесайте си книга, вземете я и се настанете комфортно в някое кресло. Опитайте се да я дочетете до дъно и останете там, до момента в който не стане време да затварят книжарницата и чиновниците не стартират да ви вършат явни подмятания.

Отидете на концерт. Посетете концерт на непозната група, която свири желан от вас жанр музика. Кой знае - може тъкмо тази група след време да стане доста известна и вие да сте един от първите, които са я разкрили. Освен това, в случай че отидете сами на концерт, ще прекарвате повече време в слушане на музика и по-малко време в това да се интересувате от всичко останало, което се случва към вас.

Отидете на караоке .  Бъдете смели! Изберете клуб, в който другояче в никакъв случай не бихте отишли (за по-сигурно) и изпейте сърцето си пред куп непознати. Ако сте в положение да извършите това, то знайте, че сте в положение да извършите съвсем всичко!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР