Често се случва да намираме изхвърлени различни вещи. Като дете,

...
Често се случва да намираме изхвърлени различни вещи. Като дете,
Коментари Харесай

Никога не взимайте тези изхвърлени вещи! Това са най-опасните находки

Често се случва да намираме изхвърлени разнообразни движимости. Като дете, аз постоянно спорех с майка ми за това дали може да се прибират разнообразни изхвърлени предмети, открити на улицата. Веднъж открих плюшена чанта, а различен път – монета. В първият случай, взех находката, само че във втория, не знам за какво само че внезапно си спомних поличбата за парите на другите хора и че е по-добре да не се допират. Години по-късно съм податлив да мисля, че е по-добре въобще нищо открито да не се взима. Ако не сте съгласни с мен, най-малко запомнете тези 10 неща, които никога не трябва да прибирате от улицата или от някъде другаде, в случай че ги откриете изхвърлени!

1. Часовник . Този предмет има доста мощна връзка със своя притежател, тъй че взимайки го, можете да приемете и неговите болести и проблеми в живота.

2. Гребен . Първо, това е нехигиенично. На второ място, този обект също има мощна връзка със своя притежател, тъй че можете да си спечелите главоболие или тревожни мисли. На трето място, над гребените постоянно четат заклинания.

3. Огледало . Това нормално е доста рисков предмет. Има доста митове за това, че поглеждайки в огледалото, можете да привлечете към себе си отражението на проблемите на индивида, който се е оглеждал преди вас. А вие не желаете да поемате непознатите неволи!

4. Гривни от конци . Те постоянно се употребяват като амулет, който би трябвало да се скъса, сега, когато се пренасити с негативна сила. Вземайки такава гривна, ще приемете в себе си цялата отрицателна сила на някой чужд!

5. Ключове . Ако си спомняте за ритуалите, с ключ “заключват ” нещастието, а по-късно го изхвърлят. В никакъв случай не би трябвало да прибирате този предмет. Най-голяма заплаха носи такава находка във водоем.

6. Кръст от медальон . Този предмет е доста тясно обвързван със ориста на своя притежател, по тази причина рискувате да получите неговите проблеми и болести.
 Никога не теглете пари от банкомата, в случай че видите това Никога не теглете пари от банкомата, в случай че видите това
Скиминг устройствата, сложени в банкоматите, могат да бъдат разпознати, в случай че потребителите ревизират деликатно машините преди да...

7. Игли, карфици . Аз не знам кой би изискал да ги вземе, само че би трябвало да предупредя. Тези детайли доста елементарно се зареждат с негативна сила. Те нормално се употребяват като амулет, който (както гривните) е натрупал отрицателна сила и е изхвърлен, с цел да се освободят от нея.

8. Саморъчно направени движимости . Тук също рискувате да станете жертва на магия или проклинание, защото те постоянно се ползват точно върху саморъчно направени предмети (кукли, възглавници, играчки).

9. Златни декорации. На първо място, те също се употребяват за поличби или заклинания и на второ, даже инцидентно изгубеното украшение, прекомерно мощно си взаимодейства със притежателя, тъй че рискувате да получите неговата негативна сила.

10. Монети. Намерените пари в никакъв случай няма да ви донесат нищо положително. Вие даже е допустимо също да ги изгубите. Металът е мощен проводник на сила, тъй че можете да получите проблемите на други хора.

Подобни находки няма да ви донесат нищо положително, тъй като непознатото постоянно си остава непознато. Спомнете си тези думи, в случай че видите на улицата някой от нагоре описаните предмети. Погрижете се за себе си и се пазете!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР