Често отношенията между двата пола са някак неясни. Дали сте

...
Често отношенията между двата пола са някак неясни. Дали сте
Коментари Харесай

Приятели или влюбени – ето как да разберем

Често връзките сред двата пола са някак неразбираеми. Дали сте единствено другари, или той те харесва, или ти го харесваш, нещо все остава премълчано. Ето някои неща, които могат да ни оказват помощ да разберем.

Тези привички нервират половинката ви

Говорите ли си за хората, с които се срещате?
Защо не е добра концепция да сватосваме своите другари?
Няма потребност да се лъжем - евентуално всички сме го правили. Опитвали сте да сватосате свои близки другари, тъй че да бъдат дружно. Съпру...
Прочети повече
Ако свободно споделяте връзките си и търсите препоръки без това да е неловко за двете страни, значи сте другари. Ако даже един от вас крие връзките си и не желае да ги споделя, то значи, може би има усеща.

Съдете по срещите

Приятелските срещи са отпуснати, свободни, без напрежение. Ако някой има усеща, то той стартира да се стеснява, в миналото има неловки моменти, неуместни смешки или подигравка, намекваща освен това.

Какво да вършат тези ЗОДИИ до края на януари

Постоянно дружно
Не ставайте заложници на непрекъснато мрънкащите си другари
Много хора непрекъснато се оплакват от живота. За тях това е метод на връзка, опция да се отърват от ненужните страсти, способ за...
Прочети повече
Отменяте ли проекти с другите, с цел да сте дружно? Ако да, то може би има причина. Също по този начин, в случай че гледате филми дружно, в случай че единият клони да заспива в другия, или да се сгушва в него, то може би това е знак, че желае да прояви повече непосредственост.

Негативно мнение за всеки, с който се срещаш

Ако определената половинка на единия от двамата не ви се нрави и непрекъснато е подложена на упреци, то евентуално това е апел на ревнивост. Опитайте да разберете от къде произтича тази злост и може да откриете нещо по-дълбоко.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР