често олицетворява обществените тенденции по света. Пандемията накара мнозина от

...
често олицетворява обществените тенденции по света. Пандемията накара мнозина от
Коментари Харесай

11 неща, които да имаме в капсулния гардероб

постоянно въплъщава публичните трендове по света. Пандемията накара мнозина от нас да извърнат взор към главните облекла и аксесоари от дрешника, които слагат практичността и комфорта над всичко. Пазаруването на аксесоари финален вик на модата или на най-новите it чанти напълно не изглеждаше в синхрон със международната обстановка.

С днешна дата, когато светът стартира последователно да се връща към естествения си темп, слагането на акцент върху главните облекла в дрешника, към момента е водещо. Направихме си изводите, разбрахме значимостта на капсулния дрешник в модата, само че е от значително значение да не забравяме това, което сме научили и отсега нататък.

Основните неща, които преди може и да са се криели в най-отзад в дрешника, като блейзърите да вземем за пример, притеглят все по-устойчиво погледа ни. Докато подреждаме дрешниците си, с цел да дават отговор на нуджите на времето, в което живеем, главните облекла и аксесоари, които канят комфорта и ни карат да изглеждаме добре, доминират.

Даваме ви няколко оферти, с които да сте сигурни, че вашият дрешник разполага със постоянна основа, която няма да ви съобщи.

Класически тренч

Вечната дреха, която в никакъв случай не ни омръзва да носим. Приляга съвършено на каквато и възраст да сме. Класическият тренчкот е емблематична част от стила на огромни икони в киното и модата като Марлене Дитрих, Одри Хепбърн, Джаки Кенеди, Брижит Бардо. Тренчкотът постоянно е прикрит коз, който да извадим от ръкава си, тъй като не се повлиява доста от времето на открито.

Класически дънки

На въпроса какво ще облекат първо, в случай че е належащо бързо да се подготвят, болшинството дами дават отговор, без да се замислят: дънки. Класическите дънки в права кройка са гаранция за комфорт и се комбинират елементарно в всекидневието. Защо не се разделяме с тях? Те са издръжливи и гъвкави – в никакъв случай няма да сгрешим, в случай че заложим на тях.

Пуловер/ блуза на райе

Райето – още един повсеместен език на модата. Семплият принт внася многообразие в топлите пуловери, и в същото време ни припомня за лятото, което да не ни се коства толкоз далечно в студените зимни дни.

Бяла риза

Бялата риза е приоритет в дрешника на всяко момиче. Когато я съвместим с дънки, реализираме спортно-елегантна визия. В студените дни пък можем да прибавим сако към тоалета. Тя е толкоз универсална, че се приспособява без проблем към самостоятелния жанр.

Малка черна рокля

Малката черна рокля постоянно е била и ще бъде знак на грациозност и женственост. Любимият ни Карл Лагерфелд е споделил: " Една жена в никакъв случай не е прекомерно облечена или незадоволително облечена с дребна черна рокля. “

Елегантно сако или блейзер

Блезерът ни е обичан, тъй като може да се носи с всевъзможен вид облекла. Съчетава се еднообразно ловко с дънки, със спортни панталони с кецове, с чарлстони. Ако пък търсите щипка грациозност, прибавете го към вечерната си рокля. Може да се придържате към класиката в цветовата гама – черно, сиво или синьо, само че може да заложите и на по-разчупена визия – по-смели цветове и едноредно или двуредно закопчаване.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР