Често жените, а понякога и мъжете, объркват любовта с едно

...
Често жените, а понякога и мъжете, объркват любовта с едно
Коментари Харесай

8 знака, че си емоционално зависима от него

Често дамите, а от време на време и мъжете, объркват любовта с едно завладяващо възприятие. Ето това е прочувствена взаимозависимост. Това са хора, които могат да бъдат щастливи и пълноценни единствено в случай че са във връзка.

Разбери дали не си изпаднала в клопката на прочувствената взаимозависимост и по какъв начин да си осигуриш повече пространство във връзката ви. Така ще си по-близо до същинското благополучие, за което не ти би трябвало никой различен, с изключение на самата ти ;)

1. Обсебваш времето и заниманията му, искаш да сте непрекъснато дружно и не му даваш никакво персонално пространство. Това в никакъв случай не е добра тактика, тъй като единствено ще го отблъснеш от себе си ;)

via GIPHY

2. Ревнуваш го и то доста, неконтролируемо, водещо до огромни кавги. Няма смисъл от това. Опитай се да си спокойна. Все отново дали той ти е правилен или не, няма нищо общо с това ти дали ревнуваш или не.

3. Променяш метода си на живот – сменяш спорта, свободното време, филмите, които гледаш, отменяш ангажименти...И всичко това единствено, с цел да напаснеш метода си на живот към неговия. Не прави тази неточност, остави време, в което да се забавлявате и по настрана.  

via GIPHY

4. Искаш да контролираш връзката ви, откачаш всякога когато нещо не става по този начин, както си го възнамерявала. Искаш тя да следва твоите правила и рамки. Ключът към щастливата връзка обаче е в умерената независимост, която би трябвало да си давате един на различен.

5. Ужасяваш се от концепцията да си сама, най-големият ти боязън е, че той ще те зареже и ти към този момент няма да си в тази по този начин хармонична и щастлива връзка. Замисли се, точно този боязън проваля връзката ти и персоналното ти благополучие.

via GIPHY

6. Правиш неща, които не искаш, с цел да е удовлетворен. Всяка връзка изисква взаимни взаимни отстъпки. Замисли се дали обаче във вашата не ги правиш единствено ти. И то взаимни отстъпки със себе си, и то без даже да ти ги е изискал. Ако е по този начин, може би би трябвало да спреш преди да си го привикнала по този начин ;)  

7. Постоянно търсиш утвърждението му и искаш доказателства, че те обича и желае да е с теб. И когато не ги получаваш се сърдиш, карате се, натрупва се негативизъм. Замисли се, щом е с теб, значи желае да е с теб, би трябвало ли ти друго доказателство ;)

via GIPHY

8. Връзката ти е единственият ти източник на благополучие, когато не сте дружно ти си нещастна, не се забавляваш с никой различен. Единственото, което ти доставя наслаждение е да се виждаш с него. Това е една от най-големите неточности, които позволяваме в любовта. За да бъдем щастливи с някого, първо би трябвало да се научим да бъдем щастливи сами ;)

И още за връзките и щастието:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР