Червенокосата дама саркастично задава въпрос: *публикуваме без редакторска намеса Само

...
Червенокосата дама саркастично задава въпрос: *публикуваме без редакторска намеса Само
Коментари Харесай

Мария Бонева съсече Рут Колева: Да успокоя госпожицата, джендъра и дупевръткалниците - SFW ще има!


Червенокосата дама саркастично задава въпрос:

*публикуваме без редакторска интервенция

" Само да попитам, в подтекста на скорошните събития с Арабаджиеви, повече София Фешан Уийк ще има ли, или щастието ще е цялостно? "

Кое предизвиква недолюбването на Колева на въпросното събитие можем единствено да гадаем.

Мария Бонева, която е познато лице в стилните и шоу среди с над 15 годишен опит в организирането на състезания за хубост, фешън ревюта и знакови събития в страната не остана равнодушна на хапливите мнения на певицата.

В контра отговор тя написа:

" Да успокоя госпожицата, джендъра и лайквашите лицемери и дупевръткалници, SFW е събитие на 3 цялостни години и 7 сполучливи издания, подкрепено от доста обичайни сътрудници и показващо най-хубавото от българската фешън сцена и не се въздейства от обществени ПР акции, от епидемии и чуми, нито от падналия търговски указател и най-много от сеирджии! Когато имаш работещ модел в избрана пазарна ниша и подобаващия екип всичко върви по проект! Кои фешън марки вземат участие и какво ново може да следите на: www.sofiafashionweek.com Повече на формалната конференция на 12 септ от 11.00 часа зала Витоша! Хубава неделя и бъдете положителни и положителни, зареждащо е! "
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР