Черноморският флот на Русия продължава да е в състояние да

...
Черноморският флот на Русия продължава да е в състояние да
Коментари Харесай

Страх по брега на Черно море, задава се тежка битка

Черноморският флот на Русия продължава да е в положение да поразява цели по цялото украинско крайбрежие, макар загубата на флагмана „ Москва “ и бойния транспортен съд „ Саратов, демонстрират последните данни на английското разузнаване.

По данни на английското разузнаване към 20 съветски бойни съдове, в това число подводници, са в оперативната зона на Черно море. “Босфора остава затворен за всички нетурски военни кораби, което прави невъзможна замяната на крайцера „ Москва “, отбелязва Министерството на защитата.

Русия се пробва да откъсне Украйна от достъп до Черно море, което съществено ще затрудни търговията й, допълват английските военни. Снощи английският външен министър Лиз Тръс намерено прикани Запада да достави Украйна с противокорабни ракети, танкове и изтребители.

Тя добави, че успеха на Украйна над Русия в този момент би трябвало да се трансформира в стратегически императив за Запада, което значи, че съветските сили би трябвало да бъдат отблъснати от цялата територия на Украйна.

Министърът на защитата Бен Уолъс съобщи в изявление за Скай нюз, че Англия поддържа цялостното изтласкване на Русия от Украйна и не изключи поддръжка за Украйна да си върне Крим, който Русия анексира през 2014 година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР