Черноморец удължи кошмарната серия на Спартак Плевен и нанесе първа

...
Черноморец удължи кошмарната серия на Спартак Плевен и нанесе първа
Коментари Харесай

Черноморец развали дебюта на Любо Минчев начело на Спартак

Черноморец удължи кошмарната серия на Спартак Плевен и нанесе първа загуба на новия старши треньор на плевенчани Любомир Минчев. Бургазлии завоюваха семейството си в зала “Балканстрой ” с 88:81 (29:14, 19:20, 24:22, 16:25) в зала “Бойчо Брънзов ” в дуел от 15-ия кръг на НБЛ.

В таблицата Черноморец е шести с баланс от 6 победи и 8 загуби, до момента в който Спартак е на четвъртото място с актив от 7 триумфа и 7 провали.

Двубоят мина напълно под контрола на “акулите ”, които си извоюваха двуцифрен задатък още преди края на първата четвърт и го резервираха до финалната сирена. Силен дебют за състава на Васил Евтимов направи новото крило на отбора Джордан Тъкър, който приключи с 20 точки и 5 битки за 37 минути в титулярната петица.

Иначе, Георги Боянов стана най-резултатен за “акулите ” с 24 точки и 7 битки. Мунис Туту добави 16 точки, 12 асистенции и 5 откраднати топки, Симеон Лепичев добави 14 точки, а Макол Мойен завърши с 12 точки и 10 битки.

Мартин Маринов финишира с 19 точки за Спартак Плевен. Ивко Ивков завърши с 13 точки и 5 битки, Николай Стоянов и Станимир Маринов означиха по 12 точки, а Седариан Рейнс добави 10 и 6 битки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР