Община Шумен търси кой да събори стадион Панайот Волов“ срещу

...
Община Шумен търси кой да събори стадион Панайот Волов“ срещу
Коментари Харесай

Събарят спешно трибуните на стадион „Панайот Волов“ в Шумен

Община Шумен търси кой да събори стадион „ Панайот Волов “ против 537 хиляди лева без Данък добавена стойност. Това би трябвало да стане в най-кратък период, с цел да не се изтърван парите, гласувани в държавния бюджет за 2024-та. За задачата кметството пусна обществената поръчка чрез обществено съревнование, а срокът за подаване на документи е до 27 май.

От общината желаят събарянето да стане без потреблението на взривни субстанции. Получените годни за прилагане строителни материали ще се извозят от обекта и ще се складират на общинска база.

В зоната на разрушение би трябвало да бъде изпълнен противоположен насип, а секторът да се подравни.

Ще бъдат разрушени всички трибуни, както и лекоатлетическата писта към тревния влак. Избраната за събарянето компания ще има период за работа не по-дълъг от 60 календарни дни след приемане на всички разрешителни, предава shum.bg. 

Припомняме, че по проект за реконструкцията на Градския стадион са плануваните 38 млн. лева, които ще се разпределят напред в годините до 2027-ма. През тази година е планувано да се усвоят 9,250 млн. лева Вече е пусната социална поръчка за механически работен план на стадиона за 1 млн. лева с Данък добавена стойност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР