Черно море стартира днес зимната си подготовка и ще се

...
Черно море стартира днес зимната си подготовка и ще се
Коментари Харесай

Черно море стартира подготовка, ще изиграе осем контроли

Черно море започва през днешния ден зимната си подготовка и ще се готви във Варна до 20-и януари. На 21-ви „ зелено-белите “ ще отпътуват за Турция, където ще проведат главната част от подготовката си. Тя ще продължи да 2 февруари. До старта на шампионата (17-18 февруари) тимът ще тренира в морската столица.

Първата контрола на Черно море е на 13 януари, а противник ще е отборът на Фарул и ще се играе в Констанца. Следва спаринг с Черноморец Бургас на 17-и. В южната ни съседка „ моряците “ срещат Слован Либерец и Днепър-1 надлежно на 24-и и 30-и. За 1 февруари се търси противник.

След завръщането на отбора във Варна Черно море ще срещне Дунав Русе и Черноморец Балчик, като и двете инспекции ще се играят в един ден – 7 февруари. Последната контрола ще е против отбора на Добруджа на 10 февруари, когато ще е и формалното показване на тима за пролетния дял от шампионата.

„ Моряците “ възобновяват шампионата на 17-18 февруари с посещение на първенеца Лудогорец. Точните дата и час би трябвало да станат ясни най-късно до седмица, когато се чака програмата да бъде оповестена.

Контроли:

13 януари: Фарул – Черно море

17 януари: Черно море- Черноморец Бс

24 януари: Черно море: Слован Либерец

30 януари: Черно море: Днепър 1

1 януари Търси се противник

7 януари: Черно море: Дунав Русе

Черно море: Черноморец Бк

10 януари: Черно море: Добруджа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР