Черният петък в България се оказа типично български и нямащ

...
Черният петък в България се оказа типично български и нямащ
Коментари Харесай

Купихте ли си евтинко на Черния петък? Да не вярвате сега, че ще го получите?

Черният петък в България се оказа типично български и нямащ нищо общо с действителността, оплакаха се в редакцията на Plovdiv24.bg част от пострадалите. Много от онлайн магазините надуха цените преди " промоциите ", с цел да наподобяват " отстъпките " впечатляващи, само че действително продаваха с огромна надценка. Тази остаряла хитринка обаче се оказа нищо спрямо различен голям проблем.

Много от магазините продадоха артикули, с които не разполагат. За това сигнализираха хора още през уикенда, само че през днешния ден казусът лавинообразно закупи големи размери. Много от хората, закупили стока по време на Черния петък, биваха осведомени, че няма да я получат заради липса на наличност. Остава въпросът за какво стоките са продавани, откакто ги магазините нямат налични?

Дори огромните вериги като " Техномаркет " си разрешиха да продават артикули, които нямат . Наш четец се оплака, че е поръчал електроуред в " Техномаркет ", след което са го уведомили, че го няма и е добре да го смени с различен.  След това се е оказало, че и другият е привършен, след което е сменен с трети, само че много по-скъп. " Трагикомедията бе цялостна ", бе сбитият коментар на изтерзаният клиент.

В обществената мрежа различен пострадал се оплака, че от 5 поръчки от онлайн магазини няма да му бъде доставена нито една. Днес и от петте магазина са го уведомили, че поради изчерпани количества той няма да получи поръчките си.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР