Ченовете на изпълнителния комитет на БФС се насочват към няколко

...
Ченовете на изпълнителния комитет на БФС се насочват към няколко
Коментари Харесай

Фурнаджиев иска конгрес през февруари

Ченовете на изпълнителния комитет на БФС се насочват към няколко разновидността за време на осъществяване на конгреса за избор на нов президент и ново управление. Очаква се той да се организира сред февруари и май 2020 година, съобщи вицепрезидентът на Съюза Атанас Фурнаджиев пред Българска национална телевизия.

" Има дебат в изпълкома за по кое време да се насрочи. Лично моето мнение за насрочване на конгрес е допустимо най-скоро - през февруари. Тъй като следва значима подготовка за националния тим, имаме безусловно действителни шансове да се класираме за европейско състезание. Три са настроенията в изпълкома - една част сме за февруари, втора част за април и трета - за май ", сподели той.

В момента различен от вицепрезидентите - Йордан Лечков, оспорва вписването на Михаил Касабов като президент след оставката на Борислав Михайлов. Темата ще бъде разисквана на съвещание на изпълнителния комитет в четвъртък.

Фурнаджиев изясни обстановката по този начин: " Времнно изпълняващ длъжността президент на БФС е Михаил Касабов. Да, има словестни престрелки, само че това е - Касабов е вписан в Търговския указател. "

" На въпросното съвещание, на което той беше определен, с изключение на членовете на Изпълкома, участва и цялата админстрация. Имаше и секретар, който води протокола. Гласуваше се очевидно. Всички единомислещо избрахме Касабов. Аз и Лечков си направихме отказ. Подписа се протокол в наличието на всички ", сподели Фурнаджиев, явно недоумявайки от дейностите на Лечков, който изрази искания да заеме поста на отдръпналия се Борислав Михайлов “, съобщи той в умозаключение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР