Челси потвърди сензационното завръщане на Франк Лампард като мениджър на

...
Челси потвърди сензационното завръщане на Франк Лампард като мениджър на
Коментари Харесай

Официално: Франк Лампард се завърна начело на Челси

Челси удостовери сензационното завръщане на Франк Лампард като управител на тима до края на този сезон. Легендата на „ Стамфорд Бридж “, който беше уволнен през януари 2021-а година след година и половина отпред, в този момент ще дебютира наново при визитата на Уулвърхемптън и беше разгласен като " краткотраен ментор ".

44-годишният някогашен халф изгледа онлайн нулевото тъждество на тима против Ливърпул.

Собствениците Тод Боули и Бедад Егбали считат, че Лампард ще даде на тима „ явен и постоянен проект “, до момента в който клубът откри дълготрайно решение за треньорския пост при лондончани.

„ Щастливи сме да приветстваме Франк назад при нас. Той е част от залата на славата във Висшата лига и легенда на този клуб. Докато ние продължаваме да търсим непрекъснат управител, желаеме да дадем на почитателите явен и постоянен проект до края на сезона “, написаха от клуба в мнение.

За последно Лампард работи в Евертън, от който беше уволнен през януари след 12 месеца отпред. След визитата в неделя Лампард ще би трябвало да прикове вниманието си към огромния четвъртфинал в Шампионска лига против Реал Мадрид, а първият мач сред двата тима е на „ Бернабеу “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР