Челен сблъсък Кирил Петков - Европейска народна партия (ЕНП) ще

...
Челен сблъсък Кирил Петков - Европейска народна партия (ЕНП) ще
Коментари Харесай

Челен сблъсък Петков - ЕНП заради Борисов. Кой ще победи?

Челен конфликт Кирил Петков - Европейска национална партия (ЕНП) ще има довечера. Премиерът ще беседва с евродепутати от ЕНП.

Днес стана ясно, че ръководителят на ЕНП Манфред Вебер изпраща в незабавен порядък представители на партията в София за изясняване на събитията към арестите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, някогашния финансов министър Владислав Горанов и партийния пиар Севдалина Арнаудова.

Вебер е определил за участници в задачата Моника Холмайер от Комисията по бюджетен надзор в Екологичен потенциал и Жерон Ленерс, който е представител на политическото семейство в Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни въпроси.

Кирил Петков предложения на среща представителите на ЕНП и изрази подготвеност да разиска с тях политиката на кабинета за нулева приемливост към корупцията, както и подхванатите стъпки от държавното управление за одобряване на върховенството на правото и правдивост за всеки български жител, заяви държавната осведомителна работа.

Вечер е персонален другар на Бойко Борисов. Шефът на ЕНП бе специфичен посетител на конференцията на ГЕРБ, която преизбра Борисов за водач на партията. Говорейки пред форума, Вебер оправи първата европейска рецензия към кабинета " Петков ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР