Челен парламентарен сблъсък между председателя на ПГ на Има такъв

...
Челен парламентарен сблъсък между председателя на ПГ на Има такъв
Коментари Харесай

Челен сблъсък Тошко Йорданов - Росица Кирова

Челен парламентарен конфликт сред ръководителя на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов и някогашната координаторка на партията във Видин Росица Кирова, която към този момент е народен представител от ГЕРБ. Тя е лидер на листатата на ГЕРБ-СДС в района.

" Радвам се, че Росица Кирова е при ГЕРБ, а не при нас. Тя е човек, който, съгласно " Бивол ", е съучастник на фамозния косовския наркобос Исмет Османи – Цури. Честито, хора! Цинизми не съм казвал, не сте ме разбрали. Явно не съм се изразявал задоволително просто, за което имам виновност. Ние имаме потребност от сценарист, тъй че заповядайте при нас. ", разгласи Йорданов от трибуната на Народно събрание. Кирова бе изгонена от " ИТН ", откакто пи кафе с Борисов и се вози в джипката му. Малко по-късно тя пристана на ГЕРБ и бе избрана персонално от Борисов за лидер на видинската листа.

" Не считам да давам пояснения на човек, който не е посадил и едно дърво през живота си. Радвам се, че не съм част от тези, които идват под строй на работа и им се не разрешава да приказват. А на това на кого съм съучастник си има Търговски указател. Не съм правила закононарушение през живота си. Надявам се да се забележим в съда ", отвърна Росица Кирова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР