Чеченският лидер Рамзан Кадиров се закани да мине през цяла

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров се закани да мине през цяла
Коментари Харесай

Европа изтръпна след тази закана на Кадиров

Чеченският водач Рамзан Кадиров се закани да мине през цяла Европа, с цел да " пречисти народите на Стария свят от мерзостта ". Заканата му бе обвързвана с акцията в Дания, където в петък, 27 януари, бе обществено изгорял Коранът.

Това бе осъществено от датския крайнодесен политик Расмус Палудан, който по-рано към този момент два пъти е изгарял свещената книга на мюсюлманите (в знак на митинг против турския президент Ердоган). Предишните му акции накараха шведският войник ​​от чеченски генезис Хамзат Чимаев да призове управляващите да реагират. В отговор Палудан даде обещание да „ поздрави “ цяла Чечения дружно с Кадиров и съобщи, че Чимаев в никакъв случай няма да бъде швед. След това той за трети път публично изгори Корана миналата седмица.
-->
Сега Кадиров също реагира на случая като съобщи: „ Всемогъщият е толерантен и непоколебим в наказванията, тъй че знай, датски страхливецо, че ще намериш наказването, което толкоз ревниво търсиш “, цитира го телеграм каналът " Осторожно, новости ", съобщи actualno.com.

Кадиров съобщи още, че Европа е прокълната от Всевишния и даде обещание още, че в никакъв случай не би дал прошка този акт, както и " милиард и половина мюсюлмани по света “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР